Ellátási lánc
Tipográfia

A Green Fright Europe programhoz való csatlakozásával, az FM Logistic lépéseket tett a CO2 kibocsátás csökkentésére, összhangban a fenntartható fejlődés logisztikai lánc menedzsment stratégiájában vállalt kötelezettségeivel.

A Green Freight Europe program, melyet 2012. márciusban vezettek be, egy európai szabványrendszert hozott létre a közúti áruforgalmi műveletekből eredő CO2 kibocsátás mérésére, gyűjtésére, vizsgálatára és megfigyelésére. Ennek célja az európai áruszállítás környezetre tett hatásának javítása.

Ez a független és önkéntes program a szállítók, logisztikai szolgáltatók és a kormányok közötti együttműködés fokozását tűzte ki célul. A kötelezettségvállalás értelmében, a fenntartható fejlődés stratégiájának megfelelően az FM Logistic megerősíti a CO2 kibocsátásra vonatkozó programját, három területre fókuszálva: ökológiai lábnyom csökkentés; elkötelezettség a vállalaton belüli mobilitásra valamint a munkahelyi egészségügyre és biztonságra; és a társadalmi felelősségvállalás.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek