Ellátási lánc
Tipográfia

November 13-án, Amszteramban, az Airport Steigenberger Hotelben, a 11. alkalommal megrendezett európai 3PL csúcstalálkozón az FM Logistic-ot választották a legjobb logisztikai szolgáltatónak kiskereskedelmi ellátási lánc kategóriában az ágazatban tevékenykedő ügyfelek.

Az Eye for Transport által minden évben megszervezett rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet azon logisztikai cégek munkájára, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy kiváló minőségű, érték növelő logisztikai szolgáltatást biztosítsanak ügyfeleik számára.

Az FM Logisticot egy 17 tagú bizottság jelölte a díjra öt másik szolgáltatóval egyetemben, akik közül a jelen lévő európai kiskereskedelmi cégek választották meg a kategória győztesének.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy nekünk ítélték a díjat. Az, hogy minket választottak kollégáink közül, egyaránt mutatja ügyfeleink belénk vetett bizalmát, valamint, hogy nagyra értékelik a magas minőségű, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásainkat." jelentette ki Jean-Christophe Machet – CEO, FM Logistic.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek