Üzletfejlesztés
Tipográfia

A SIX Payment Services, Európa és Magyarország vezető bankfüggetlen bankkártyaelfogadója és pénzügyi infrastruktúra szolgáltatója elérhetővé tette a MasterPass elektronikus pénztárca szolgáltatást e-kereskedelmi platformján.

A szolgáltatás Magyarországon és 32 további országban is elérhető. 

A MasterPass nagybiztonságú megoldás a személyes bankkártyaadatok tárolására. A MasterPass szolgáltatással a felhasználóknak nem kell mindenegyes internetes vásárlás alkalmával megadni személyes és bankkártyaadataikat, hanem azokat egy elektronikus pénztárcában tárolják, amely számítógépükön, okostelefonjukon és táblagépükön is elérhető (akár fizikai vásárlásra is használható, a bankkártyát helyettesítendő) – a fizetés egyszerűbbé válik.

 A SIX Payment Services elektronikus fizetési rendszere a piacon található legtöbb funkcióval rendelkező platform, majdnem 100 pénznemet, továbbá értékesítési csatornát támogat, úgy mint e-kereskedelem (eCommerce), mobil kereskedelem (mCommerce), telefonos vásárlás, előre beállított rendszeres kifizetések, vagy az úgynevezett one-click fizetési megoldás. A platform több mint 100 fizetési típust támogat a kártyás fizetéstől a bankszámláról történő azonnali kifizetésekig.

A fizetési kitöltő forma 45 nyelven, köztük magyarul is, hozzáférhető.  A SIX online fizető platformja egyik népszerű megoldása a dinamikus devizakonverzió (DCC). A magyar piacon elsőként a SIX kínálta ezt a megoldást, amely több mint 50 devizanemben hozzáférhető, és lényege, hogy a vásárló számára a számára legkedvezőbb átváltási értéken teszi lehetővé a fizetést, az általa választott devizanemben. A kereskedők számára pedig a DCC használata mindig extra bevételt jelent.

A SIX Payment Services készpénzmentes fizetési megoldásait egyre több ágazatban használják itthon is. A bankfüggetlen szolgáltatás számos előnyt és rugalmasságot kínál a kereskdőknek legyen szó akár helyi, akár online értékesítésről.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek