Üzletfejlesztés
Tipográfia

A hazai bankkártya-használatot szeretné még inkább ösztönözni a MasterCard, ezért személyre szabott, változatos ajánlatokat kínáló kedvezményprogramot indít minden MasterCard® és Maestro® kártyabirtokos számára. A MasterCard Kedvezményprogram résztvevői rendszeres, releváns kedvezményeket kapnak a kártyás vásárlásokért cserébe.

A MasterCard az elmúlt években számos kártyahasználat-ösztönző kampánnyal, támogatási programmal segítette az elektronikus fizetés terjedését Magyarországon, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy mára jól látható a fejlődés ezen a téren. A Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adataiból kiderül, hogy 2014 utolsó negyedévében mintegy 93 millió vásárlás történt hazai kibocsátású fizetési kártyával, 664 milliárd forint értékben, ami közel 7 200 forintos átlagos értéket jelentett tranzakciónként. A kártyás vásárlások forgalma tavaly egész évben emelkedő tendenciát mutatott, az év során minden negyedév adata meghaladta a megelőző időszakét. A MasterCard elkötelezett az elektronikus fizetési formák fejlesztése és további népszerűsítése mellett, ezért új programjával közvetlenül a kártyabirtokosokhoz szól, bankkártyás fizetésre buzdítva őket.

„Újabb mérföldkő a MasterCard életében, hogy partnereivel karöltve útjára indíthat egy rendkívül széleskörű, több millió kártyabirtokost közvetlenül megszólító kedvezményprogramot. A bevezetésre kerülő hűségprogrammal a MasterCard és Maestro kártyabirtokosok egy kiegészítő kényelmi szolgáltatást és számos személyre szabott kedvezményt kapnak, cserébe csupán annyit kérünk tőlük, hogy kuponjaik beváltásakor bankkártyával fizessenek. A kártyás vásárlások ösztönzésével az elektronikus fizetés további terjedését is segítjük, hozzájárulva ezáltal a gazdaság fehéredéséhez” – mondta Eölyüs Endre, a MasterCard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója

Akik vállalják, hogy a MasterCard kedvezményes ajánlataiért cserébe kuponjaik beváltásakor bankkártyával fizetnek, a www.mastercard-kedvezmenyek.hu honlapon regisztrálhatnak, egy űrlap egyszeri kitöltésével. A kedvezményprogram minden érvényes MasterCard vagy Maestro kártyával rendelkező személy számára ingyenesen elérhető. A regisztráció során megadott adatok és vásárlási preferenciák alapján a kártyabirtokosok egyénre szabott, kedvezményes vásárlási lehetőségeket kapnak, kéthetente 3-5 új kupon formájában. A programban részt vevő partnercégek termékeinek és szolgáltatásainak választékából csak azokat kapják meg a regisztráltak, amelyek számukra érdekesek lehetnek, elkerülve ezzel az esetleg szükségtelen kuponok böngészését. 

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek