Üzletfejlesztés
Tipográfia

Megújult a Google-keresőben és a térképes alkalmazásban is látható, népszerű időszakok nevű funkció, és most már valós időben is működik: rengeteg időt spórolhatunk a bevásárlásnál.


A fejlesztés következtében nem csupán véleményezni tudunk egy üzletet a keresőben, hanem a részletes adatok alapján megtervezhetjük, mikor érdemes ott vásárolni - ez főleg a karácsonyi bevásárlási láz idején lesz kifizetődő.

0tesco

Még tavaly nyáron indította el egyik igen hasznos funkcióját a Google, ami egy keresés után nemcsak az adott üzlet helyét, címét és nyitva tartását mutatja meg (sok más információ mellett), hanem azt is, hogy melyik időszakban van ott a legtöbb vásárló. Ennek köszönhetően könnyen elkerülhető a zsúfoltság és a nagy tömeg.

A Népszerű időszakok fülnél a Google most már nemcsak a korábbi információk alapján próbálja eltalálni, mennyien lehetnek épp az adott helyen, hanem az ott tartózkodó felhasználók mobiladataira támaszkodva azt is megmondja, hogy a hely mennyire forgalmas. Ennek köszönhetően a keresésnél megjelenik az Élő felirat, az idővonalon pedig megkülönböztető színnel jelöli, hogy épp mely óráról van szó. A Google számítása persze lehet rossz is, ezért a Helyes? kérdésre kattintva visszajelzést adhatunk a cégnek, mennyire pontos a jelzése.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek