Üzletfejlesztés
Tipográfia

Az STI Petőfi Nyomda Kft. 30.000 tonna hajtogatott kartondobozt és 10 millió négyzetméter öntapadó címkét gyárt évente és a megrendelések száma folyamatosan emelkedik.

2017-ben egy 1,5 milliárd forintos beruházással növelte a vállalat kapacitását és termelési hatékonyságát. Az új gépek, a Heidelberg Speedmaster XL nyomógép és a Bobst Expertcut stancagép a legkorszerűbb ipari termelésre használt berendezések közé tartoznak.

 A beruházások kedvező hatását a partnerek is élvezni fogják. Egyebek mellett ennek részleteiről is szó esett azon a partnertalálkozón, amit az STI Petőfi Nyomda Kft. szeptember 28-án rendezett meg Kecskeméten. Az eseményen több, mint 120 vevőjét látta vendégül a társaság.

A délelőtti szakmai programot Andrea Wildies és Fábián Endre ügyvezető igazgatók nyitották meg, a vendégeket Kolozsvári György értékesítési igazgató köszöntötte. Az előadásokból kiderült többek között, hogy mi az ipar 4.0 és hogy milyen kihívásokat, lehetőségeket kínál a Heidelberg és a Bobst cégek szemszögéből. A délutáni gyárlátogatás alkalmával a vendégek betekinthettek az öntapadó címkék, hajtogatott kartondobozok és hullámkarton dobozok gyártásának folyamatába.

– A gépi beruházást ezúttal a technológiai fejlődés mellett a kapacitásbővítés is ösztönözte. Az elmúlt időszak a megrendelések folyamatos növekedése mellett nem tudtuk kellően optimalizálni a kapacitásokat. A mostani beruházásokkal a teljes kapacitás balansz kiegyenlített lesz, így a megnövekedett igényeket is rövid, hatékony átfutási idővel tudjuk teljesíteni. – mondta Kolozsvári György értékesítési igazgató.

A partnerek pozitív visszajelzései, a növekvő megrendelések mellett a hazai és nemzetközi csomagolási versenyeken elért eredmények további bizonyítékai a kecskeméti cég szakmai kvalitásának és innovációs képességének.

Nemrégiben a Petőfi Nyomdában készült Jacobs Douwe Egberts kávékapszula termékcsalád csomagolását Európa egyik legrangosabb csomagolási versenyén, a Pro Carton Excellence Awards-on élelmiszer kategóriában nagydíjjal jutalmazták.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek