Hírek
Tipográfia

A fenntartható és gazdaságos mezőgazdasági termesztés egyre nagyobb kihívás elé állítja a termelőket. A Syngenta által elindított Contivo program olyan integrált megoldást kínál a gazdálkodóknak, amely lehetővé teszi a legmagasabb nyereség elérését a környezeti erőforrások megóvása mellett.

A Syngenta a világ legnagyobb agrárvállalata, mégis úgy döntött, hogy a termelők legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében Magyarországon is stratégiai szövetséget köt olyan cégekkel, amelyek a szakterületük abszolút élvonalát képviselik – köztük a mikrobiológiai megoldásokat fejlesztő és forgalmazó AGRO.bio Hungary Kft.-vel.

A Contivo programban a Yara, a Väderstad és az AGRO.bio lett a Syngenta stratégiai partnere. Az együttműködésről szóló szándéknyilatkozat aláírása, egyben a program hivatalos elindítása ünnepélyes keretek között január 16-án történt a budapesti Inter Continental Hotel konferenciatermében – ez a kooperáció egyértelműen a közös értékek és szakmai hozzáállás alapján jött létre.

A Contivo Együttműködési megállapodást az AGRO.bio-val együtt tíz cég képviselője írta alá. Ahogy ez a program mérföldkő a magyar mezőgazdaság történetében, hiszen ilyen széles körű stratégiai partnerségre még sohasem volt példa, úgy mérföldkő az AGRO.bio számára is, mivel nagyon markánsan igazolja vissza az elmúlt 13 év kompromisszum nélküli szakmaiság eredményét.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek