Hírek
Tipográfia

A frankfurti Christmasworld, Paperworld és Creativeworld fogyasztási cikk vásárok jövőbemutató, iparágat érintő témáival és aktuális trendbemutatóival sikeresen indították el az új üzleti szezont. 

68 országból 3.119 kiállító inspirálta a szezonális dekorációk, ünnepi díszek, papír, irodaszer, írószer, valamint hobby-, barkácsolás- és művészkellékek szakterületéről származó termékújdonságaival a 161 ország 87.000 látogatóját. 

christmasworld ps 104

 

Az egyedülálló termékmix és az érzelmi ráhatás szárnyakat ad a kereskedelemnek

Az olyan témák, mint a dekorálás, ajándékozás, és barkácsolási oly módon vezérlik a kereskedelmet, hogy egyre közelebb hozzák azt a végfelhasználókhoz. Ebben meghatározó szerepet játszik a vásárlás helyszínén átélhető vásárlási élmény, az áruk bemutatásának mikéntje, a tanácsadás módja, valamint az online-üzlethez tartozó, intelligens kapcsolat is. 

A frankfurti fogyasztási cikk vásárok ehhez olyan, világszerte egyedülálló termék-spektrumot és jövőbemutató trendeket mutatnak be, melyek felhasználásával a látogatók szortimentjüket egész évben változatosan kínálhatják. Az a tény, hogy a kereskedelem a Christmasworld, Paperworld és Creativeworld vásárokat az elkövetkezendő szezon trend-barométereként használja, visszatükröződik a vásár statisztikájában is. Ez a szaküzletek területét a maga 30 százalékos arányával a legerősebb látogatói csoportnak tűnteti fel. A látogatók megelégedettségének 95 százalékos mutatója is magas nívót mutat.

CW Premium 2019 Marc Jacquemin 0826

 

A visszafogottól az elbűvölőig: a Christmasworld trendek

A karácsonyi és a szezonális dekorációk drága kézműves termékek széles skáláját foglalják magukba: karácsonyi gömbök, melyeket igazi arannyal díszítenek, művészi kivitelű, gyöngyökkel, flitterekkel vagy tollakkal díszített medálok. Ezen kívül jönnek a kulináris motívumok – mint a sütik és a torták is. Az anyagoknál a tartós ipari nyersanyagok divatosak.  A fa mellett központi szerepet játszik a pamut, üveg, kerámia, a virágok és az újrahasznosított műanyag is. A kereskedelem számára hozzáadott forgalompotenciált biztosítanak a természetes anyagokból készült zacskókba és edényekbe csomagolt zöldnövények, orchideák is. Mindeközben a szezonális finomságok és italok – mint a fantáziadúsan variált tea-klasszikusok és a tradicionálisan gyártott, színes csomagolásban, szeretetteljes üzenetekkel ellátott édességek - „Christmas Delights” elnevezéssel a Christmasworld húzóerejévé válnak.

Az emocionális vásárlási élményt olyan innovatív megvilágítási és bemutatási koncepciók biztosítják, melyek a kereskedelemben és a belvárosban is a vásárlói kedvet növelik.

 

A következő időpont: 

Christmasworld - 2020. január 24-28.

Paperworld és Creativeworld - 2020. január 25-28.

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft.

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 4.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

www.messefrankfurt.hu

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek